Alt er inkluderet i vores hjemmesideprodukt

Vi bygger og drifter din professionelle erhvervshjemmesider.

Tilbudsberegner

Hjemmesider

Hos WeDoWebsites giver vi dig en professionel hjemmesideløsning. Vi designer, udvikler og opsætter en professionel hjemmeside til professionelle firmaer og sørger for, at du har et webhotel og dit eget domæne, webmail og vores support- og serviceaftale til et fast månedligt beløb.

Vi er for dig, der ved, at en god hjemmeside er med til at identificere din virksomhed og dine produkter overfor potentielle nye kunder. Hjemmesiden er dit online butiksvindue, som fremviser dine produkter og ydelser på en god og præsentabel måde, som skaffer flere ordrer og nye kunder til virksomheden.

Fokus på at gøre din forretning bedre

Et af vores store fokusområder, når vi laver en ny hjemmeside, er, at funktionaliteten og brugervenligheden er i top. For at gøre din forretning bedre, er det vigtigt at sætte sig i kundens sted. At kunne guide en besøgende til at blive en ny kunde er der, hvor vores erfaring for design og brugervenlighed kommer ind i billedet.

Mobilvenligt design

Hjemmesider skal være mobilvenlige. Det er ikke nogen nyhed – det er nærmere en selvfølge. Vi designer naturligvis din nye hjemmeside, så den ser flot ud på enheder med forskellig skærmstørrelse. Vi gør det nemt for folk med mobil at kontakte dig direkte.

Let at redigere i

Vi har gjort det nemt for dig at redigere og tilrette dine tekster og billeder selv. Du kan hurtigt opdatere dine åbningstider, tilføje et nyt produkt til dit varekatalog eller rette og tilføje tekster. Det kræver kun helt basale it-kundskaber at holde din nye hjemmeside opdateret.

Slagelse Festuge

Slagelse Festuge kontaktede os med et ønske om at kunne fremvise festugeprogrammet på hjemmesiden og få mere aktivitet. Vi har skræddersyet et katalog/program over de forskellige arrangementer.