Support- & Serviceaftale

Med en support- og serviceaftale er du altid sikret hjælp og vedligehold af din webløsning

Tilbudsberegner

Support & Service

Med vores serviceaftale skal du ikke bekymre dig om at holde dit system opdateret og vedligeholdt. Vi sørger for, at din hjemmeside løbende får sikkerheds-, system- og CMS-opdateringer, der gør, at din hjemmeside altid lever op til de nyeste standarder inden for systemet. Ved at lade os stå for det, slipper du også for at bekymre dig om, hvorvidt noget kan gå galt, og om opdateringerne er kompatible med dit øvrige system. Med løbende opdateringer sikrer du dig samtidig, at kendte sikkerhedshuller bliver lukket, ligesom din hjemmeside får en længere levetid, når den lever op til seneste standard.

Support og vedligehold

  • Almindelig vedligehold
  • Systemopdateringer
  • Supportaftale
  • Indholdsopdateringer
  • Sikkerhedsopdateringer
  • Designopdateringer
  • Fejlrettelser

Send dine rettelser

Du kan til enhver tid sende en mail med dine tekst- og billederettelser til os. Vi sørger for, at hjemmesiden er opdateret med dine nyeste informationer.*

Sikkerhed

Internettet er i rivende udvikling og det giver nye sikkerhedshuller til gamle systemer. Derfor holder vi løbende dit system og hjemmeside opdateret.

Fejlrettelser

Skulle der opstå en fejl på hjemmesiden og det bagvedliggende system, sørger vi for at fejlfinde og fejlrette, så du er godt kørende igen.

Systemopdateringer

Vi sørger for, at system, moduler og hjemmesiden løbende bliver opdateret og lever op til de nyeste standarter, så din hjemmeside ikke bliver forældet.

*Vi laver alle indholds-, tekst- og billederettelser på hjemmesiden. Der tages forbehold for, at større designændringer eller udvidelser, hvor det forventes at der skal bruges flere arbejdstimer, ikke er dækket ind under almindeligt vedligehold. Der kan ved større udvidelser komme en ekstra udgift til udvikling.